Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page

 

Janko in Metka sta v temni gozd odšla

Ali veste, da zelo radi nastopamo? Cel mesec smo se namreč intenzivno pripravljali na nastop plesne dramatizacije Janko in Metka. Spoznali smo zgodbo, se naučili kako jo predstavimo z gibom, si izdelali posamezne strani za knjigo za domačo uporabo, izdelali vse scenske pripomočke, vključno s prekrasno čarovničino hiško. Odšli smo v gozd, kjer nas je lepega dopoldneva pričakala čisto prava čarovnica. To je šele bilo presenečenje! J

Na našo predstavo smo se res dobro pripravili, zato smo komaj čakali, da jo pokažemo našim najbližjim. Ko je končno prišel dan za nastop smo bili zelo vznemirjeni. Nekateri smo kar trepetali do navdušenja. Na samem nastopu je potočila nemala solza slehernega starša. Zares smo bili ponosni na naš nastop.

Veliko smo se gibali v naravi. V času čistilne akcije smo očistili gozd tako, da smo pobrali nekaj odpadkov. Ker jih je v gozdu še vedno preveč, smo se odločili, da bomo odslej na sprehod vedno vzeli s seboj kakšno vrečo, da bomo lahko čim bolje poskrbeli za naravo.

 

Škratje s Polono in Andrejem