Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page

Decembrska bleščica pri Medvedovih

Toliko bleščečega kot smo vnesli v tale mesec, že dolgo nismo. Mesec smo pričeli z obiskom babic in dedkov, ki so v našo skupino pripeljali neko toplino in veselje. Z njimi smo ustvarili okraske za na okna. S tem se je pričelo tudi splošno decembrsko ustvarjanje in okraševanje, da smo lahko začutili praznični vtis. Izredno zanimiva tema je bila povezana z Miklavžem in parkeljni, pri čemer so še najbolj izstopali slednji. Bolj kot so strašni, bolj so nam zanimivi.

Sami smo si izdelali voščilnice, jih opremili, podpisali, ustrezno naslovili, zalepili kuverte, nalepili znamke in seveda na koncu odnesli na pošto. Da pa smo prišli sredi mrzlega decembra do pošte, smo se za to dobro opremili, se seznanili s tehnikami ogrevanja in se seveda z gibanjem na prostem pripravili na pohod.

Mesec je minil v popolnem prazničnem vzdušju. Obiskali so nas glasbeniki, prijatelji iz Veronikinega kotička, veliko smo prepevali, prebirali pisma, ki nam jih je pustil božiček Bambi, rajali, se družili z mlajšimi otroki v sosednjih igralnicah ter si ob koncu priredili veliki slavnostni dan.

Bolj zgovorna pa bo seveda galerija fotografij.