Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page

KONTAKT

Pisarna: 05 99 47 522
Enota Šmartno: 070 395 300

Enota Parižlje: 040 825 824
info@vrtecbambi.si

bambi
Skupaj z otrokom uživajte ob petju pesmic.

Šmartno ob Paki

Miške
– Mavrične ribe

– Mačke

Parižlje
– Piščančki

– Zajčki

  Poniji


Piščančki v septembru

Ker je letošnja rdeča nit kmetija, smo za najmlajše otroke v enoti Parižlje izbrali ime skupine “piščančki”. Tako smo se piščančki v septembru sprva spoznavali z novimi prijatelji, vzgojitelji in okoljem- novo igralnico. V mesecu septembru smo dali velik poudarek na dobro počutje posameznika, da so se vsi počutili sprejeto, varno in sproščeno, saj je bilo med nami kar osem novincev. Z uvajanjem ni bilo večjih težav, saj smo se veliko crkljali, prepevali, igrali na Orff instrumente in spoznavali nove igrače. V jutranjem krogu smo preko slikanic in fotografij spoznavali domače živali in se smejali ob posnemanju le-teh. V zadnji polovici meseca, smo vzpostavili harmonijo in so se vsi piščančki v vrtcu počutili kot doma.

Poniji v septembru

Mesec september je minil v znamenju spoznavanja nove igralnice, novih vzgojiteljev, novih prijateljev in novih pravil. Lahko rečemo, da smo ga pravzaprav tudi uspešno prestali. 
Izdelali smo si kartončke za dežurne ter tudi določili pravila za dežurne otroke ob razdeljevanju obrokov. Uredili smo si ustvarjalni zvezek, dekoracijo naših praznih sten, označili ustrezne prostore za posameznega otroka. Spoznali smo igralne kotičke in ugotavljali, katera igra nam je pravzaprav sploh všeč, ter s kom se jo radi igramo. 
Pričeli smo tudi s spoznavanjem okolja in posledično pričeli hoditi na dolge sprehode. Pri sami hoji ubiramo hitrejši tempo, kot so ga mogoče bili navajeni od začetka, saj želimo, da bi jim ta bila nekaj povsem vsakdanjega. 
Nekateri so se udeležili letovanja v kampu Menina. Tam smo pridobili neprecenljive izkušnje. 
Veseli smo, da smo del naše skupine, ki se imenuje Poniji. Upamo, da bomo letošnje leto lahko vedno v vrtcu, saj smo res radi v družbi drug drugega.

Čebele v septembru

Čebele v mesecu septembru

Poletnih počitnic je konec in pričelo se je novo šolsko leto. Pozdravljeni v skupini Čebele! Novo šolsko leto smo pričeli s spoznavanjem novega okolja, igrač, navad ter medsebojnim spoznavanjem. Znotraj zidov vrtca smo si uredili igralnico, igralne kotičke ter se začeli navajati na določena pravila, ki jih bomo poskušali tekom celega leta transformirati v navade. Seveda, pa časa nismo preživljali samo v igralnici, ampak smo se odpravili na prvi sprehod z novo skupino, se igrali na igrišču in že opravljali prvo zgodnje jesensko opravilo (grabljenje trave). Seveda pa igra na igrišču ni bila samo spontana, temveč smo se srečali tudi s prvim gibalnim izzivom – plezanjem po lestvi gor in dol, naprej in nazaj. Dokazali pa smo tudi, da preživljanje časa zunaj igralnice ne poteka samo v lepem vremenu, ampak se lahko zabavamo zunaj tudi v deževnih dneh, ko smo v tednu mobilnosti parkirišče spremenili v igrišče. Kaj vse smo počeli med vodenimi dejavnostmi, pa ste starši lahko v obliki izdelkov opazili tekom celega meseca. Le kaj nas čaka v prihodnjem mesecu?

MESEČNE NOVIČKE SKUPIN

 

Enota Šmartno ob Paki

Miške

Čebele

Mačke

 

Enota Parižlje

 

Piščančki

Zajčki

Poniji

 

 

HITRE POVEZAVE

PRIHAJAJOČI DOGODKI

UTRINKI V SLIKI

img_7995 20170322_092243 img_1947 4 img_20190214_093232 img_9305 20191018_092608_resized 20170908_101016

Projekti

Sodelujemo:
KJE SE NAHAJAMO
O NAS

Naslov: Rečica ob Paki 60a
               Šmartno ob Paki
               3327 Slovenija

Telefon:  05 99 47 522
GSM: 070 395 300

http://www.vrtecbambi.si

Ostale informacije

Ostale informacije:  Direktorica: Taja Steblovnik