Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page

Mi vztrajamo, dež pa ne. Zmaga! Spali smo odlično, tako dolgo, da smo zamujali na zajtrk. Pa nič hudega, saj smo si nabrali energije za aktiven dan, ki je bil pred nami.

Takoj po zajtrku smo se odpeljali v Luče na jezdenje Islandskih konj. image10Ob prihodu nas je pričakalo kar 12 konj te pasme. Lastnik je izbral eno zelo umirjeno kobilo, ki smo jo najprej spoznali, nato skrtačili (kot se pred ježo spodobi) in še osedlali. Sledil je zelo zabavni del – jezdenje v dežju. Nas ni motilo, kobile tudi ne, volk sit, koza cela.

image8Po prihodu nazaj smo se najprej preoblekli v suha oblačila in odšli na kosilo. Kuhar Srečko nam je ponovno skuhal odlično kosilo. Po kosilu smo bili nared za plezanje po plezalni steni. Ob pomoči Iztoka smo vsi preizkusili svoje plezalne sposobnosti, najbolj zabavno pa je bilo gunganje na varovalni vrvi.

 

 

 

Po plezanju smo se okrepčali z domačim jabolčnim zavitkom (štrudljem), ter nadaljevali aktivno popoldne z igranjem nogometa in sprehodom po bližnji okolici. Ob povratku smo se še po kampu zapeljali z zabavnim vozilom po imenu Boris in zelo lačni odšli na večerjo. Ker je prenehalo deževati in smo še imeli nekaj energije, smo po večerji še spekli kostanj, nato pa se po dolgem dnevu vrnili v bungalov in eden za drugim zaspali.

image1