Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page

V prazničnem mesecu so se zavihali rokavi in skupina Polžki so se prepustili čarobnem decembru.

Najprej smo v našo igralnico pričarali zimsko pravljično vzdušje, kjer so se z belo barvo obarvala naša okna, ter obesile snežinke po stropu. Pravljično vzdušje nam je še dodatno pričarala naša dobra vila Snežinka, ki nam je v jutranjem krogu zašepetala kakšno pravljico ali pesmico. Ker smo Polžki tudi sladkosnedni, nam ni ušla peka dišečih piškotov.

Veliko smo  likovno ustvarjali in za naše najbližje izdelali novoletne voščilnice. Izdelali smo tudi nekaj za božični bazar, na katerem so nam v domu Braslovče, vzgojitelji vrtca pripravili predstavo Maček Muri.

Mesec nam je prinesel prvo rojstnodnevno praznovanje, kjer smo slavljencu zapeli vesele pesmice in mu zaželi vse najboljše in najlepše. Slavljenec pa nas je pogostil s pisanimi baloni.

Za zaključek čarobnega decembra smo se odpravili v našo telovadnico na slavnostni ples in se tam poveseli z drugimi otroci. Za presenečenje pa je poskrbela naša direktorica vrtca. Pripravila je darila za vsako skupino otrok, kar nas je zelo razveselilo.