Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page
Mesec smo pričeli s tednom otroka. V istem tednu smo opravljali kolesarski tečaj. Ugotovili smo, da je najbolj pomembna pri vožnji s kolesom samozavest, zato smo do konca tečaja uspešno gradili na tem.
Sledile so aktivnosti, pri katerih smo intenzivno spoznavali letni čas jesen. V ta namen smo veliko časa preživeli predvsem na proste, v gozdu, na travniku, na igrišču v Parižljah. Pri tem smo opravili tudi pohod za Mali sonček. 
Ob splošnem času osveščanja požarne varnosti smo se ta mesec lotili teme Gasilec. V ta namen smo si takoj na začetku ogledali gasilski dom v Parižljah, kjer so nam gasilci predstavili praktično vse. V igralnici smo si izdelali svoj gasilski dom, izvedli pa tudi celo vrsto dejavnosti, ki so nadgradile temo. Obiskal nas je tudi oče otroka iz skupine, ki je kot gasilec predstavil svoje delo. Akcijo smo zaključili z evakuacijo, pri kateri smo lahko videli tudi pravo gašenje požara. V zadnjem tednu smo zopet izkoristili lepo vreme in veliko časa namenili gibanju v naravi. Obiskali smo tudi naš gozdni kotiček.
Ob koncu meseca smo izvedli še čarovniški ples in zabavo, kjer smo si dali nekaj duška z maskiranjem. 

Otroci skupine Mavrica s Polono, Tomažem in Natašo