Telefon: 05 99 47 522 GSM: 070 395 300 info@vrtecbambi.si
Select Page
V Aprilu smo otroci skupine mavrica intenzivno spoznavali pomlad. Odpravili smo se v naravi, v gozd, na dolge pohode. Naš gozdni kotiček zelo radi obiskujemo, saj nam ponuja res veliko paleto aktivnosti. 
Vmes je potekal plavalni tečaj, katerega smo se udeležili skoraj vsi. Vsak dan smo se z avtobusom odpeljali do Velenja, kjer so nas na Bazenu prevzeli plavalni učitelji. Tam smo se predvsem navajali na sproščeno bivanje v vodi. Ob koncu smo prejeli priznanja za uspešno sodelovanje. 
Sledilo je spoznavanje našega planeta in vesolja. Ugotovili smo, da je naš planet povsem majhna pikica v celem vesolju. Spoznali smo različne planete, zvezde, vesoljske ladje in celotno galaksijo. 
Sledil je eden najpomembnejših dogodkov v celem šolskem letu. Prvič je potekala noč v vrtcu. Vsi otroci smo se popoldne zbrali skupaj s spalnimi vrečami, pižamami in ostalimi nujno potrebnimi stvarmi za preživetje noči. Večerjo nam je pripravila kar Taja, po večerji pa smo se odpravili na sprehod v gozd. Tam smo iskali gozdne škratke. Po sprehodu smo komaj čakali, da smuknemo v spalne vreče. Noč je bila res uspešna in res si želimo, da jo kmalu ponovimo.